Rakott bolognai csirke

Rakott bolognai csirke


Rakott bolognai csirke????
 
Ha van otthon néhány csirkecomb, könnyen elkészítheted!
Néhány csirkecomb, egy kis tészta és már készülhet is a finom étel. Képtelenség belőle annyit készíteni, hogy megunja a család! A hozzávalók mennyisége attól függ, mekkora adagot akarsz készíteni.
 
Hozzávalók:
Csirkecomb,
hagyma,
1 paradicsompüré,
só,
bors,
oregánó,
bazsalikom,
babérlevél,
1 k.kanál édesítő 
tészta
sajt (karfiol vagy cukkini sajt azoknak, akik kúráznak)
 
Elkészítés:
Elkészítem a csirkecombokat pörköltnek (én alsó-felső combokat szoktam vegyesen) gazdagon fűszerezem, a lényeg, hogy főzés közben jó sok lé legyen mindig alatta. Amikor a husi megfőtt, kiszedem egy tálba, a szaftba beleöntök egy paradicsompürét utánaízesítem sóval, borssal, oregánóval, bazsalikommal és babérlevéllel és egy k.kanál édesítővel, de ez ízlés kérdése. Hagyom összerottyanni.
A megfőtt tésztát beleszedem a szaftba és jól összekeverem.
A tepsit kissé kizsírozom és beleöntöm a szaftos tésztát, rápakolom a csirkerészeket és gazdagon megszórom sajttal. Előmelegített sütőbe betolom és aranybarnára sütöm!!!
Jó étvágyat hozzá!
#fogyjandikaval
További recepteket a csoportomban találsz ????
https://www.facebook.com/groups/309521620465590/
Tetszett a cikk?

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »